Borok

5+1 budapesti borbolt ahova érdemes benézned

2018-02-07
https://www.bortarsasag.hu/hu/boltok/Balatonfured

Borvásárlási szokásaink kezdődnek először azzal, hogy az első útban levő élelmiszerboltba betoppanunk, kis gondolkodás után pedig választunk egy palackot. Következő lépés mikor már előre gondolkodunk mit is szeretnénk venni, de összekötjük a kellemeset a hasznossal és ez az online Tescós vásárlással végződik. A legmagasabb szintre jutsz, ha igazi borboltba lépsz be, segítséges kérsz ÉS/VAGY határozott szándékkal vásárolsz.

Összegyűjtöttük neked a mi legkedvesebb borboltjainkat, ahol tutira kellemes légkör fogad és szívesen segítenek a választásban. Nézzük akkor ezeket:

  1. Bortársaság: 13 budapest bolttal rendelkezik, biztosan találsz a közeledben is egyet, valamint online is vásárolhatsz és vidéken is van még 7 üzletük. Mindig vannak akciók illetve kedvezményes csomagok. Sőt mi több, ha szeretnél a borok világába komolyabban is betekinteni, menj el egy borsulis kóstolóra.
  2. Veritas Borkereskedés: 2 üzletük van Budapesten (a 3. és a 7. kerületben), illetve a Szigeten Fesztiválon is megtalálhatóak. Itt is lehetőség van borkóstolásra és kiválthatod a klubtagságot ami számos előnnyel jár.
  3. Monarchia Borszaküzlet: egy üzlettel rendelkezik Budapesten az 5. keületben. Itt is van törzsvásárlói program, tartanak borvacsorákat, borkóstolókat, jellemzően Kovács Nimród boraival (ő a tulajdonos).
  4. Pannon Borbolt: inkább webáruház, személyes átvételre van lehetőség, de csak Pécsett. A weboldalon található borokat kóstolás után (időpontot is mindig megadják) mind pontozzák, így ez nagyon jó támpontot adhat a vásárláshoz.
  5. Drop Shop: borbár és boráruház. Budapesten az 5. kerületben található. “Napközben is változó borlapunkon több mint 60 bort kínálunk, válogatva a világ legizgalmasabb borvidékeiről és Magyarországról egyaránt. Kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak kedvenceink, a fantasztikus Champagne-ok, olasz, spanyol, magyar pezsgők, melyekből minden nap több mint egy tucat kóstolható. Pálinkáink közül pedig bármelyiket szívesen megbontjuk. Hogy a borok kóstolása teljes legyen, napi tapas választékunkból különleges sonkákat, sajtokat, olivát, több féle bruschetta-t, illetve éttermes barátaink különleges napi fogásait ajánljuk.” Érdemes tehát betérni!

+1: Borháló: A Borhálónak egészen más koncepciója van mint a többi borboltnak. Itt nem a palackozott bort tudod megvenni hanem kiméretni tudsz a borból és pillepalackban vagy kannában tudod hazavinni. Így nyilván olcsóbb lesz, de a bor ugyanaz. Ezért itt más a feeling, emiatt tettük plusz 1-nek, mert ez teljesen egyénfüggő, hogy kinél jön ez be, de legalább egyszer mindenképp érdemes kipróbálni! Budapesten 19 üzletük van, vidéken pedig 35!

Neked melyik a kedvenc borboltod, honnan szerzed be a kedvenceidet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply